Știm că timpul este cel mai important pentru tine. De aceea Premier Tour vă prezintă serviciul de transport în Regim Privat. Este un serviciu exclusivist prin care veți salva foarte mult timp, unde un reprezentant al companiei vă va aștepta imediat după aterizare, vă va conduce la mașină și veți fi transferat direct la destinația aleasă de dumneavoastră.

Ce este Serviciul de Transport Privat?

Transportul Privat este un serviciu destinat peroanelor care doresc să călătorească singure sau împreună cu peroanele apropiate într-o singură mașină către / de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, Aeroportul Mihail Kogălniceanu sau către / de la orice altă destinație din țară sau străinătate aleasă de dumneavoastră. 

Cum se desfășoară transportul privat din Constanța spre Otopeni și retur?

Alegeți confortul și siguranța serviciilor noastre și veți beneficia de un transport impecabil alaturi de șoferii noștri profesioniști și amabili. Transportul în regim privat se realizează cu autoturisme pentru 3 persoane, 4 persoane sau minivan-uri pentru 8 persoane pentru ca dumneavoastră și cei dragi să beneficiați de un transfer rapid și eficient, în siguranță până la destinația aleasă.
Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți adresa, detaliile zborului, numărul de persoane și numărul de telefon, iar noi vă vom prelua direct de la adresa transmisă de dumneavoastră. De fiecare dată când veți ateriza, nu vă veți face griji că nu veți găsi cu ce pleca, deoarece întotdeauna un reprezentant Premier Tour va fi disponibil pentru transport.

Prețuri pentru Transport Privat către aeroport Otopeni, retur sau alte locații alese de dumneavoastră

Premier Tour vă oferă prețuri competiționale, rapiditate, siguranță și confort, acestea fiind principalele motive pentru care să alegeți transportul în regim privat, o opțiune întotdeauna la îndemână, practică și confortabilă pentru un transfer rapid din Constanța spre aeroportul Henri Coandă Otopeni, Mihail Kogălniceanu, sau alte locații alese de dumneavoastră.

Transport Privat cu Prețuri fixe. Plecarea din Constanța spre Aeroportul Otopeni

500 RON Autoturism 3 Persoane

500 RON

Autoturism pentru 3 Persoane.

Dacă sunteți una, două sau trei persoane și doriți transport privat până la aeroportul Otopeni, puteți alege serviciul privat 3 persoane pentru numai 500 RON.

600 RON Autoturism 4 Persoane

600 RON

Autoturism pentru 4 Persoane.

Dacă sunteți patru persoane și doriți transport privat până la aeroportul Otopeni, puteți alege serviciul privat 4 persoane pentru numai 600 RON.

900 RON Minivan 8 Persoane

900 RON

Minivan pentru 8 Persoane.

Dacă sunteți cinci, șase, șapte sau opt persoane și doriți transport privat până la aeroportul Otopeni, puteți alege serviciul privat 8 persoane pentru 900 RON.

Pe lângă transportul privat cu prețuri fixe (din Constanța spre Otopeni și retur), vă putem prelua și din localitățile învecinate orașului Constanța, cum ar fi: Mangalia, 23 August, Costinești, Tuzla, Eforie Nord, Eforie Sud, Agigea, Techirghiol, Lazu, Cumpăna, Năvodari, Lumina, Ovidiu, Valu lui Traian, Murfatlar, Poarta Albă, Castelu, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Drajna.

Pentru prețuri cu preluare din alte localități, nu ezitați să ne contactați. Menționăm că transportul privat mai poate avea ca destinație orice altă localitate din țară. Pentru prețuri cu altă destinație (alta decât Aeroportul Henri Coandă Otopeni) vă rugăm să ne contactați.

DESTINAȚII FRECVENTE PENTRU TRANSPORT PRIVAT

Transferul în regim privat spre aeroportul Otopeni Henri Coandă sau Mihail Kogălniceanu vă oferă exclusivitate și libertatea de a alege dacă veți călători singur, cu o cunoștință sau cu familia. Va asigurăm că veți ajunge la destinație în timp util și confortabil. 

Aeroport Otopeni Henri Coandă

Transportul privat oferit de Premier Tour te duce în siguranță oriunde ai nevoie. Dacă alegi ca destinație aeroportul Otopeni Henri Coandă, noi îți oferim confortul de care ai nevoie și asigurăm exclusivitate pe tot parcursul transferului. 

Aeroport Mihail Kogălniceanu

O altă destinație tot mai căutată în rândul românilor este aeroportul Mihail Kogălniceanu. Știm cât de greu este să ajungi sau să pleci de la această locație, dar noi îți oferim posibilitatea de a ajunge rapid și fără griji. Alege transportul privat pentru exclusivitate în călătoria ta.

Rezervă acum serviciul de transport privat

Dacă ai citit până aici și te-ai convins că serviciile noastre de transport privar sunt cele mai convenabile, completează formularul de rezervare. Nu uita, plecarea este de la tine de acasă, fără a fi nevoie să aștepți prin stații.