Te luăm de acasă și te lăsăm la aeroport Otopeni

Premier Tour vă prezintă serviciul de transfer economic din Constanța către aeroportul Henri Coandă Otopeni sau Mihail Kogălniceanu și retur, prin care oferă călătorilor oportunitatea de a avea parte de un transport rapid și sigur prin prisma șoferilor noștri profesioniști, responsabili și amabili. Autoturismele noastre sunt dotate cu sisteme de ultima generație și WI-FI, totul pentru confortul pasagerilor noștri.

Mașini de ultimă generație pentru transporturi confortabile

Știm că timpul tău este foarte important, la fel și confortul. Îți oferim mașini cu confort și spațiu mărit, care oferă siguranță și adaptabile pentru orice viteză.

Compania noastră este singura din Constanța care oferă servicii economice “ALL IN”, adică le oferă clienților posibilitatea de a călători chiar din fața casei/blocului până la Aeroportul Henri Coandă Otopeni sau Mihail Kogălniceanu și retur, fără alte costuri suplimentare (costuri pe care principalii noștri competitori le țin ascunse până în ultimul moment), totul fiind inclus în prețul biletului. Flota noastră are în componență mucrobuze cu fișa tehnică la zi și revizie service periodică, astfel încât dumneavoastră sa fiți în siguranță pe tot parcursul călătoriei.

Cum puteți rezerva un loc pentru tansport Economic?

Rezervare transport Constanța - Henri Coandă Otopeni

Rezervarea tansportului spre Otopeni sau Constanța se poate face telefonic la numarul 0727313444 sau puteți completa o rezervare online. Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți detaliile zborului, numarul de telefon, numărul de persoane iar grija noastră este să vă asigurăm un transfer impecabil.

Transportul este realizat în baza graficului de plecări/sosiri. Transferul este realizat în numai 2 ore și 45 de minute, timp suficient prin care vă putem oferi confortul și siguranța necesară unei călătorii plăcute, totodată fiind asigurată și asistența la încărcarea și descărcarea bagajelor.

Despre Flota Transportului Economic

Flota Premier Tour este una modernă, compania asigurând transportul Constanța – aeroport Otopeni (sau retur) în condiții legale, fiecare mașină beneficiind de asigurare suplimentară pentru persoane și bagaje. Călătorind cu Premier Tour veți dobândi încredere în serviciile noastre, în punctualitatea, seriozitatea și amabilitatea de care dăm dovadă, toate fiind puncte care ne reprezinta. Totodată, microbuzele sau mașinile cu care se efectuează deplasarea sunt cu fișa tehnică la zi, inspecție periodică și revizii făcute la timp, astfel încât pasagerii vor avea parte de o siguranță sporită. Totodată, confortul mașinilor noastre este un plus adus pasagerilor, pentru a avea parte de o călătorie confortabilă și relaxantă fie că au optat să călătorească spre aeroportul Otopeni, Mihail Kogălniceanu sau retur.

Prețul transportului economic - Cel mai mic din Constanța

Garantăm cele mai mici prețuri de pe piață!

Prețurile pentru transportul Economic spre Otopeni pornesc de la 140 lei din Constanța cu preluare de la domiciliu. Prețul transportului Economic variază dacă preluarea se face din alte localități (tot de la domiciliu), cum ar fi: Mangalia, 23 August, Costinești, Tuzla, Eforie Nord, Eforie Sud, Agigea, Techirghiol, Lazu, Cumpăna, Năvodari, Lumina, Ovidiu, Valu lui Traian, Murfatlar, Poarta Albă, Castelu, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Drajna. Dacă doriți să vă îmbarcați din altă localitate decât Constanța, ne puteți contacta telefonic pentru a cere o ofertă de preț.

Despre călătoriile economice cu Premier Tour

Constanța - Aeroport Otopeni Henri Coandă

Transportul cu plecare din Constanța la aeroportul Otopeni Henri Coandă se face în numai 2 ore 45 minute, fiind confortabil, rapid și în siguranță. Totodată, se pot face programări și pentru retur, de la aeroportul Otopeni spre Constanța sau o localitate învecinată. Preluarea se face din fața casei dumneavoastră, iar transferul pe retur se va face tot până la adresa specificată de dumneavoastră.

Constanța - Aeroport Mihail Kogălniceanu

Simte-te în siguranță cu transportul economic Premier Tour din Constanța la Mihail Kogălniceanu sau retur. Pe lângă confortul oferit în timpul călătoriei, oferim și confortul preluării de la domiciliu sau, la retur, te lăsăm în fața casei / blocului pentru a nu avea grija căratului bagajelor până unde locuiești. Prețul călătoriei are inclusă și preluarea din fața casei! Poți face o rezervare online sau poți suna la numărul de telefon 0727 313 444. Poți face și rezervare pentru serviciul economic dacă aterizezi pe aeroportul Mihail Kogălniceanu și dorești să te întorci în Constanța sau orice altă localitate învecinată.

TRANSFER CONSTANTA – AEROPORT KOGALNICEANU / RETUR

AUTO 1-3 PASAGERI – 250 LEI

AUTO 4 PASAGERI – 300 LEI

AUTO 4-8 PASAGERI – 350 LEI

Pentru transferurile mai mari de 8 pasageri, preturile vor fi comunicate in momentul plasarii comenzii.

Ce ne diferențiază de restul companiilor de transfer aeroport?

Dacă trenul spre București sau transportul cu autocarul nu este suficient de rapid, sigur ați încercat servicii de transfer aeroport cu microbuzul. Deși a fost oferit un timp mai bun față de tren sau autocar, a fost nevoie să vă deplasați până la Gara din Constanța sau la alte locații predefinite de fiecare transportator în parte. Totuși, Premier Tour vine în plus cu mai multe beneficii privind serviciile economice pentru transferul Constanța – Otopeni, transferul Constanța – Mihail Kogălniceanu, sau retur din aceste locații, după cum urmează:

 

Cel mai Avantajos PREȚ pe care îl veți găsi

Dacă restul companiilor de transfer aeroport au prețuri asemănătoare, dacă nu aceleași, Premier Tour oferă cele mai ieftine servicii de transfer aeroport din Constanța. Așadar, prețul pentru transfer Constanța – Otopeni Henri Coandă este de 140 Ron/persoană, iar cel pentru transferul Constanța – Mihail Kogălniceanu este de 200 Ron pentru 3 persoane, 250 Ron pentru 4 persoane sau 300 Ron pentru 5-8 persoane.

 

Preluare din FAȚA CASEI / BLOCULUI

Este destul de clar că în momentul în care doriți să ajungeți la aeroport (Henri Coandă sau Mihail Kogălniceanu) veți avea bagaje, ceea ce este destul de dificil sau neconfortabil să ajungeți cu acestea la stațiile predefinite de către celelalte companii de transport. Premier Tour vă oferă serviciul cu preluare de la domiciliu (din fața casei sau blocului unde locuiți, sau de la o adresă dată de dumneavoastră), astfel încât confortul dumneavoastră este respectat și vă puteți îmbarca imediat ce microbuzul nostru a ajuns la adresa dumneavoastră. Mai mult de atât, serviciul cu preluare de la domiciliu este gratuit, astfel încât nu trebuie să îl achiziționați separat ca în cazul altor companii de transport aeroport! În cazul retururilor, pasagerii sunt debarcați la domiciliu.

 

Cel mai RAPID serviciu de transfer aeroport

Odată imbarcați toți pasagerii, veți ajunge la aeroportul Otopeni Henri Coandă în numai 2 ore și 45 minute. Acest tip de serviciu rapid se datorează faptului că avem încredere în flota noastră, astfel încât siguranța pasagerilor să fie la cele mai înalte standarde. Totodată, profitați de aceeași rapiditate pentru transferul la aeroportul Mihail Kogălniceanu.

 

Preluare din localități învecinate orașului Constanța

Preluăm persoane și din localități învecinate orașului Constanța. Gândirea modernă ne-a făcut să înțelegem nevoile fiecărui client. Nu vă vom cere să veniți cu multe bagaje până în Constanța pentru a putea ajunge la microbuzul nostru. Vă preluăm noi. Ora de preluare se stabilește în funcție de distanța domiciliului dumneavoastră față de orașul Constanța. Toate detaliile vor fi discutate telefonic. Nu uitați, punctualitatea și perfecționismul sunt două din cuvintele care ne definesc.

Transpunere vizuală a serviciilor Premier Tour

Grafic de plecări / sosiri Constanța - Aeroport Otopeni și retur

Plecări din Constanța (clasa economică)

Plecare Constanța

Sosire Aeroport Henri Coandă (Otopeni)

00:3003:30
02:0005:00
03:0006:00
05:3008:30
08:3011:30
10:3013:30
11:3014:30
12:3015:30
13:3016:30
15:0018:00
16:3019:30
17:3020:30
19:0022:00
21:0000:00
22:3001:30

Plecări din Otopeni (clasa economică)

Plecare Aeroport Henri Coandă (Otopeni)

Sosire Constanța

00:3003:30
01:3004:30
02:1505:15
03:3006:30
04:1507:15
07:3010:30
09:3012:30
11:0014:00
13:0016:00
14:0017:00
15:3018:30
16:3019:30
17:3020:30
18:3021:30
19:30
22:30
21:3000:30
22:3001:30
23:3002:30

Grafice de performanță al transferurilor

Persoane Mulțumite

Încrederea Pasagerilor - Comparație față de alte servicii de transport

Volum Plecări / Sosiri

IAN-FEB
MAR-APR
MAI-IUN
IUL-AUG
SEP-OCT
NOI-DEC