• Acest formular are caracter informativ și nu implică financiar nici una dintre părți.
• Rezervarea finală și confirmarea propriu-zisă se vor face telefonic.
• În cazul în care nu sunteți contactat/ă în decursul a 2 ore, vă rugăm să ne apelați pe numărul dispeceratului (+4)0727313444.

  Rezervare transport economic sau privat

  Poți rezerva cu ușurință serviciile Premier Tour pentru transfer economic sau privat spre aeroportul Otopeni Henri Coandă sau Mihail Kogălniceanu sau retur. Serviciul economic de transfer este fix și poate fi rezervat numai pentru aceste două aeroporturi. Serviciul privat de transport însă, poate avea ca destinație orice alt oraș din apropiere (cum ar fi București) sau din țară. 

  De ce ai rezerva la noi?

   Este foarte important să știi cu cine dorești să efectuezi transferul, iar dacă corectitudinea, profesionalismul, confortul și faptul că ai dori să fii preluat/ă din fața casei / blocului (inclus în prețul biletului) se enumeră printre ceea ce cauți, atunci serviciile noastre sunt pentru tine.

  Avantajele rezervării transportului spre aeroport cu Premier Tour

  Rezervare rapidă

  Cu câțiva pași și câteva câmpuri completate, poți face o rezervare în maxim 30 de secunde la orice oră. Unul din dispecerii noștri te vor contacta pentru confirmare. Totodată, poți suna pentru contact direct sau să afli mai multe detalii.

  Simplitate

  Pe website-ul nostru poți afla orice informație care te interesează. De exemplu, poți afla cum decurge transferul la aeroportul Otopeni, cât costă (atât pentru serviciul economic, cât și cel privat), ce fel de mașini folosim, ce avantaje vei avea dacă rezervi cu noi sau orice altă informație de care vei avea nevoie. Toate acestea fiind disponibile pe un website simplu, interactiv și ușor de folosit.

  Transfer aeroport rapid

  În numai 2 ore și 45 minute vei ajunge la aeroport, sau retur în Constanța. Se va face o singură oprire, astfel încât nu se va pierde timp, iar dumneavoastră veți ajunge la destinație în timp record. Vă asigurăm că transferul spre aeroportul Otopeni sau Mihail Kogălniceanu va fi efectuat în siguranță, respectându-se legislația în vigoare (mai ales pentru viteza de deplasare).

  Preț redus

  Vă asigurăm că prețurile practicate de Premier Tour sunt realiste, mici și care reflectă realitatea. Garanțam cel mai mic preț pentru transport aeroport din județul Constanța.

  Îmbarcare de la domiciliu

  Îmbarcarea se face din fața casei, iar în cazul returului de la aeroportul Otopeni sau Mihail Kogălniceanu spre Constanța, debarcarea se face tot în fața casei. Nu veți mai simți că bagajele sunt o problemă sau greutate în plus, noi ne ocupăm de tot.