Închiriere Mașină cu Șofer Constanța - PREMIER TOUR

Premier Tour vă prezintă serviciul de închiriere mașină cu șofer pentru orice destinație aleasă de dumneavoastră. oferim oportunitatea de a avea parte de un transport rapid și sigur prin prisma șoferilor noștri profesioniști, responsabili și amabili. Autoturismele noastre sunt dotate cu sisteme de ultima generație și WI-FI, totul pentru confortul și siguranța pasagerilor noștri.

Mașini de ultimă generație pentru transporturi confortabile

Știm că timpul tău este foarte important, la fel și confortul. Îți oferim mașini cu confort și spațiu mărit, care oferă siguranță și sunt adaptabile pentru orice.

Compania noastră este singura din Constanța care oferă servicii de închiriere mașină cu șofer “DYNAMIC ALL IN”. Le oferim clienților posibilitatea de a călători oriunde în România sau în afara acesteia, cu o rută prestabilită, dar se pot adăuga pe parcurs și alte locații. Flota noastră are în componență microbuze cu fișa tehnică la zi și revizie service periodică, astfel încât dumneavoastră sa fiți în siguranță pe tot parcursul călătoriei.

Cum puteți închiria mașină cu șofer în Constanța?

Rezervare transport Constanța - Henri Coandă Otopeni

Închirierea mașinii cu șofer din Constanța se poate face telefonic la numarul 0727313444. Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți detaliile dumneavoastră, cum ar fi: numarul de telefon, numărul de persoane, mărimea mașinii (sedan, break, minivan), destinație, data și ora plecării din Constanța (sau localitate din județul Constanța).

Vom stabili împreună ruta dorită, urmând apoi să vă comunicăm costurile. Dacă pe timpul transportului doriți să adăugați o altă locație pe rută, aceasta poate fi adăugată contracost.

Costul suplimentar se stabilește în funcție de devierea de la ruta prestabilită. De exemplu, dacă locația suplimentară se află pe ruta prestabilită, va fi facturat un cost suplimentar foarte mic. Dacă locația suplimentară nu se află pe ruta prestabilită, va fi facturat un cost suplimentar în funcție de distanța (în km) adițională. 

Flota de care dispui pentru închiriere mașină cu șofer în Constanța

Flota Premier Tour este una modernă, compania asigurând transportul din Constanța spre orice destinație aleasă de tine în condiții legale.

Fiecare mașină beneficiază de asigurare suplimentară pentru persoane și bagaje.

Călătorind cu Premier Tour, veți dobândi încredere în serviciile noastre, în punctualitatea, seriozitatea și amabilitatea de care dăm dovadă, toate fiind puncte care ne reprezintă. Totodată, microbuzele sau mașinile cu care se efectuează deplasarea sunt cu fișa tehnică la zi, inspecție periodică și revizii făcute la timp, astfel încât pasagerii vor avea parte de o siguranță sporită.

Totodată, confortul mașinilor noastre este un plus adus pasagerilor, pentru a avea parte de o călătorie confortabilă și relaxantă.

SEDAN

Tip SEDAN

SUV

SUV

MINIVAN

Tip MINIVAN

Preț închiriere mașină cu șofer Constanța

Garantăm cele mai mici prețuri de pe piață!

Prețul pentru închiriere mașină cu șofer este stabilit în funcție de destinație, sau destinații (multiple). Acesta se stabilește în funcție de kilometri parcurși, opriri și tipul mașinii alese. Acesta mai variază și în funcție de preluarea inițială, alta decât Constanța, cum ar fi: Mangalia, 23 August, Costinești, Tuzla, Eforie Nord, Eforie Sud, Agigea, Techirghiol, Lazu, Cumpăna, Năvodari, Lumina, Ovidiu, Valu lui Traian, Murfatlar, Poarta Albă, Castelu, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Drajna, sau alte localități din județul Constanța. 

Ce ne diferențiază de restul companiilor de închiriere mașină cu șofer din Constanța?

Sigur ați încercat servicii de închiriere mașină cu șofer. Premier Tour vine în plus cu mai multe beneficii privind serviciile de transport persoane:

 

Cel mai Avantajos PREȚ pe care îl veți găsi

Dacă restul companiilor de transfer aeroport au prețuri asemănătoare, dacă nu aceleași, Premier Tour oferă cele mai ieftine servicii de închiriere mașină cu șofer din Constanța. Mai mult de atât, cu cât vor fi mai mulți kilometri de parcurs, cu atât mai mare va fi discount-ul acordat.

 

Preluare din FAȚA CASEI / BLOCULUI din orice localitate a județului Constanța

Este destul de clar că în momentul în care doriți să închiriați o mașină cu șofer veți avea bagaje, ceea ce este destul de dificil sau inconfortabil să ajungeți cu acestea la stațiile predefinite de către celelalte companii de transport. Premier Tour vă oferă serviciul cu preluare de la domiciliu (din fața casei sau blocului unde locuiți, sau de la o adresă dată de dumneavoastră), astfel încât confortul dumneavoastră este respectat și vă puteți îmbarca imediat ce mașina a ajuns la adresa dumneavoastră.

 

Cel mai RAPID serviciu de transport privat

Odată imbarcați toți pasagerii, veți ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp posibil (în limitele legale de viteză). Acest tip de serviciu rapid se datorează faptului că avem încredere în flota noastră, astfel încât siguranța pasagerilor să fie la cele mai înalte standarde.

 

Preluare din localități învecinate orașului Constanța

Preluăm persoane și din localități învecinate orașului Constanța. Gândirea modernă ne-a făcut să înțelegem nevoile fiecărui client. Nu vă vom cere să veniți cu multe bagaje până în Constanța pentru a putea ajunge la mașina închiriată. Vă preluăm noi. Preluare se stabilește în funcție de distanța domiciliului dumneavoastră față de orașul Constanța. Toate detaliile vor fi discutate telefonic. Nu uitați, punctualitatea și perfecționismul sunt două din cuvintele care ne definesc.

Transpunere vizuală a serviciilor Premier Tour

Grafice de performanță al transferurilor

Persoane Mulțumite

Încrederea Pasagerilor - Comparație față de alte servicii de transport

Volum Închirieri

IAN-FEB
MAR-APR
MAI-IUN
IUL-AUG
SEP-OCT
NOI-DEC